Klub ispred svega: Mirnes Salihović za primjer drugima!

Iskusni nogometaš podržao akciju svog kluba

Klub ispred svega: Mirnes Salihović za primjer drugima!

Samir Mlaćo

U subotu će biti svečano u Živinicama.

Naime, ambiciozni čelnici federalnog prvoliaša Slavena tokom ljeta započeli su akciju "Jedan navijač - jedna stolica", te će u subotu biti svečano otvaranje novoizgrađane zapadne tribine na Gradskom stadionu.

Akcija je izazvala sve pohvale navijača, te svih građana Živinica, a u istu se uključio i veliki broj poznatih ličnosti.

Riječi hvale posebno idu na račun kapitena ovog kluba, iskusnog Mirnesa Salihovića koji je podržao akciju kupovinom tri stolice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Miki je pokazao mnogo puta do sada da je ljubav prema klubu prevelika. Bespoštednom borbom i zalaganjem na terenu ostavljajući zadnji atom snage i srce na terenu za dres i grb našeg kluba. Kapitenu hvala ti!", istakli su iz Slavena.

Iskusni nogometaš tako je pokazao da mu Slaven znači mnogo više od kapitenske trake oko ruka. Za primjer drugima!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi