Klub koji je izbacio Sarajevo želi Benku i Ahmetovića!

Traže zamjenu za napadača Pejića

Klub koji je izbacio Sarajevo želi Benku i Ahmetovića!

Fudbalski klub Sarajevo u januarskom prijelaznom roku mogao bi ostati bez napadača Leona Benke. 

Iskusni hrvatski internacionalac je iza sebe ostavio sjajnu polusezonu i na adresu tima sa Koševa svakodnevno dolaze upiti za njegove usluge, a albanski portal "Sportal.al" otkriva da je na listi zainteresovanih i Kukësi. 

Navodno, ambiciozni klub iz Albanije u napadaču Sarajeva vidi zamjenu za Peru Pejića koji je otišao u iranski Esteglah. Isti izvor navodi da će se Kukësi, ukoliko ne uspije angažovati Leona Benku, okrenuti dovođenju Mersudina Ahmetovića iz Slobode. 

Tragom ovih informacija konktaktirali smo i Benku koji nam je kratko rekao: "Iskreno, niko me nije konktaktirao i prvi put to čujem od vas. Ne znam baš koliko je to u ovom trenutku realno." 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kukësi je u julu 2013. godine izbacio Sarajevo iz 2. pretkola Evropske lige. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi