58

Komentari (58)

edinho101
Sloboda se ne finansira iz federalnog budžeta... Ili sam nešto propustio?
realista1982
Vidim da je mnogima trn u oku Sloboda,sa nekih 805 000 km,a klub dolazi iz sredine koja u budžet ove države doprinese duplo više sredstava nego ostatak federacije...Tako da morate biti malo realniji a ne subjektivni!
rabodimis
Bas interesantno da najuspjesniji BH-a tim dobije najmanje para, lijepi nas Apsurdistan, svaka cast.. Al sad je bar jasnije zasto se svi politicari skupljaju na utakmicama Veleza..
bazaorao
Čuj Ćelik dobio toliko para da se ganja po zenićkim livadama i opet im ne valja vlast. I upravu su i ne valja kad su jednom niželigašu dali tolike pare.
dinass
Halo ba sta se vi palite kad je vasa Kristo poklonila prosle godine 100000km svojoj snahi,sto se tada niste bunili?HDZ vas krade i samo svaljuje na nas a vi se hvatate jer ste zadojeni i glupi sto tad niste se pobunili kad je vasa kravetina ppoklonila 100milja za nepostojece udruzenje svoje mlade.Hajd jedan posten neka kaze zasto???
Matic
Kurvetina iz vrabcica koja sluzi za sirenje mrznje i redaljku politicarima dobila kao 3 najveca kluba u drzavi: zeljo sarajvo i zrinjski, zajedno. Pametnom dosta
dinass
Kad je Kristo poklonila.mladoj 100milja za nepostojece udruzenje sto si sutio Maticu???Jesi se pobunio,ista rekao???Sad ti Smeta sto je Velez dobio najvise.Trazi bolan krivce prvo medju svojim lopovima.Kad su vam unistili Aluminij kriv Bosnjak?Kad je Covke.mjenjo korito rijeke da bi napravio vilu ili kad je pokro Soko,koji je Bosnjak kriv,imenuj da ga prvi masakriram?
Matic
Ovdje ima raznih budala ali ti si momcino totalno zalutao. Lijep pozdrav i sellam i cuvaj zivce jarane :)
1601834469
Oni su ti projekat SDA sto se cudis???
Husrefbeg22
Postoje li ikakvi kriteriji za dodjelu javnoga novca klubovima? Ocito ne postoje. Da postoje FK Sarajevo bi dobilo najvise novca, na osnovu drugog mjesta i osvajanja kupa BiH.
block123
Postoje , a to su projekti , tipa stadion tereni i slično , samo niko ništa ne gradi i ne radi
Matic
Postoje komsija: dudlanje kita politicarima. Zato je vrabcicka spodoba prva na listi
Adohordas
Seljaci ako vam ne pase mrs iz drzave,sve pohvale tako i treba da drzava pomaze klubovima nasim.
Matic
Politicka kurava i starleta iz sela vrabcica kod listice dobili kao Zeljo i Sarajevo zajedno. I onda ih neki zale i govore mi kako su oni kao napaceni i protjerani a oni prodali i klub i grad i drzavu i obraz. Sve za marku!
block123
Koliki si Fan Veleza najbolje govori vrijeme tvog komentara , 1922. Znas ti šta valja , VFC . MUSVDG
dinass
Kristo prosle godine 100000milja.snahi za nepostojece udruzenje,jesi nesto reko Maticu,pobunio se,**** joj majku???
Matic
A mene napadaju kada napisem da su politicka igracka i vjestacka tvorevina SDA vrabcici HAHAHAHAHAHAHA
block123
Samo SDA od sad , svi ima da glasate za SDA . SDA i Komsic
Presidente
bas ste gore s komsicem, za godinu ce vam granice zatvorit
dinass
Napiso sam ti 100x gore al evo jos jedan primjer,koliko je Mostar dobio kao pomoc zbog pandemije a koliko divlji konji sa Kupresa jer ja kad sam tamo prolazio jesenas nisam svjetla vidio upaljenog.Samo da ti kazem da Zenica kao 4.grad po velicini nije dobila ni marke i zato SDA ovdje nece pobjedit vise nikad a sta vi skutori radite,ustajete iz groba da glasate za HDZ pa vam onda mi krivi.Sto sam ja kriv,nisam dobio marke?Krivi svoje lopovsko ****o iz HDZ koje je divlje konje branilo od korone a vama virus usao sa straga sto rece vas ravnatelj da jasno pokaze kako ste potkupljivi.
block123
Dao bi svakom klubu koji je postojao prije rata i igrao , a ovi genocidni poslije ratni klubovi nastali silom na uzp njih treba se udruzit i ponovo ugasit , sta ce nama u ligi klubovi koji nemaju obiljezja ove drzave , brate predstavljaj te Medjugorje u Europi i vozdra . Kad budu imali obiljezja ove drzave aferim mozda i dobijete nesto do tad , trazite od rvatske
rodjak
nece da stave obiljezja drzave a hoce pare od drzave pa dje to ima.Nek pitaju timove iz Hrvatske bi li dobili ista da ne zele da stave saharu na dres ?
Neddim1
Meni nije jasno sta traze ovi pitari, kad su oni svakako privatni klub. Dobro su ista i dobili.
samobezstresa
Jeste se obradovali,sadaka vam ostala sve u životu
Neddim1
A sta je ono kad vas neko kupi i placa svojim parama, pa vas proda, pa vas opet neko kupi? *****luk druze hahah. Poklopite se, ako je iko ceka sadaku to ste vi.
pjanke.sa
@Neddim1 ti si buraz nadareno glup. Cuj privatni klub ceka sadaku. Ne znam samo odakle ti pomisao da poredis Zeljkana raspalu lokomotivu sa velikim Sarajevom.
Bhf
Nije ni Sarajevo daleko od zeljkane.Nemoj se radovatibtudjoj nesreci,vidis kako se sve vraca.
user1574859714
Nije.Kostaju 1€?
mido1921
Zar ne bi trebao neko da objasni po kojim kriterijima se dodjeljuju ta sredstva!???
Adohordas
Neznaju ni oni,ja msm da je bilo izvlacenje kuglica koga ce zapasti hahahah
dinass
Tako je malo transparentnosti,znam da je Celik dobio pare na osnovu reprezentacije i da sve moraju uloziti u stadion.
user1605368976
VELEŽ je to zaslužio u bivšoj državi a i poslije rata šta su mu sve radili da ga unište ali nisu uspjeli u tome. FORZZA VELEŽ!
Paradajz
Još jedan dokaz kako SDA gura Velež.
Adohordas
Nek gura druze najjveci sam protivnik Sda govana i da sutra izbiju protesti kao 2014 prvi sam da im jebbemo majke,ali realno nek pomazu ikome,i jednoj ekipi ..Drzava i treba da pomaze klubovima,kao Partizan i Zvezda iza njih stoji drzava i Aleksandar Vucic da nemaju potporu drzave ni njih nebi bilo nigdje.
block123
Jedino je Velež trebao dobiti , niko od ovih nije predstavio našu državu negdje
GiS
@block123 a klub koji je jedini u play offu bio otkad postoji ova drzava, najmanje novca dobio, ko je bolje predstavljao od nas ? ko ? Sloboda i Siroki mozda ?
block123
Da se ja pitam kao sto se ne pitam , Sarajevo bi bilo u vrhu
MethodMan
Ma napustite se qurca jednom u historiji kluba došli do drugog pretkola i vi sad nesto
user1605368976
Ti ne znas kako lopta izgleda a kamo da znaš ko je VELEŽ bio prije
Neddim1
Druže vi ste PRIVATNI klub, dobro ste išta i dobili. Haj zdravo.
block123
Dao bi svakom klubu koji je postojao prije rata i igrao , a ovi genocidni poslije ratni klubovi nastali silom na uzp njih treba se udruzit i ponovo ugasit , sta ce nama u ligi klubovi koji nemau obiljezja ove drzave , brate predstavljaj te Medjugorje u Europi i vozdra
HUNTER
@Neddim1 a čiji ste vi, DJL (društvo jednog lica) ? Mnogo će vode Miljackom proteći dok otplatite Amarovu i Lutvinu glavnicu i kamatu. Prema tome, prestani prebacivati čiji je klub privatni, a čiji nije, SMARAŠ.
KviskoKvesic
bleso123.i ja sam zato osnovat ligu HERCEG bosne pa da vidimo gdje je bosna
block123
To ti je u Hagu uništeno kvisko , ta ideja je davno srušena i osudjena , a vi ako možete vi osnujte i jeste za toga . Kakav bi to derbi bio svinjski - medjugorje ( seljački derbi ) , pa svinjski - uzarici pa svinjski - knespolje , sve eminentna imena nastala uzpom
mostarac
Svinjski-cincar,svinjski-boksit,svinjski-turcinovici ,svinjski-ljuti dolac(tradicionalno jaka ekipa na Kantarevcu)
mostarac
Osnovani u Grudama 1993 ugaseni u Rvatskom stolnom gradicu Agu 2013
dinass
Pa mozete sve 3 ekipe koje imate stavit u desetokruzni sistem pa nek igraju dok se nekom ne zavrti u glavi i igrati ***** od evrope.Smanji dozivljaj majorizirani vi i nenvidite u koju propast idete sa pogresnom politikom,bice Komsica i na nizim nivoima vlasti jer vas ima trenutno 5%u BiH jer vas Covke raselio po Njemackoj i Irskoj ili se oprostite sa Dodikom ili ide majoriziranje u svim nivoima vlasti pa cete onda kociti mamama svojim ista.Smanjite dozivljaj inace gubite sve a zahvatili se trecinu svega a realno vas ne kaci ni 15%.
Mostarski_ciganluk
Vidi ovog bosnje zrinjski je najvise koeficjenfa skupio za bih i nigdje nije obruku drzavu kao tvoji sarajevo 0-8i ovi napaljeni velezovci haha 1-4 od nekih tamo svedjana .
block123
Pozdrav od dudenalga
block123
Sto su ovi plastičari dobili ? Jel sto su igrali prijateljske protiv hrv trećeligaša ? Nisu nas nigdje predstavljali nisu trebali dobit ništa , samo nas sramote , ebo ih dundelage
Plavivozdobarskroz
Klosaru da ti direktno odgovorim ovdje, posto mi je mrsko gore pisati. Uhvatio si se za taj plej of ko telac a ne znas da si dozivio najveci poraz u historiji bh fudbala od Atalante 8:0. Sad ces vjerovatno spomenuti Litex jer si ogranicen ko balkon. Plus da ne spominjem ispadanja od Zete, Zarie Balti, Milsamija i tako dalje. Tako da u rupu idi i ne klosari ovdje po ss.ba klošaru.
Realist
Zato sto smo prema uefi najbolji bh klub
block123
Nekad bili sad se prica , nema vise europe moj realist za plasticare , a digli se nakon 4 kola koda su premier ligu osvojili , slijedi lagano hladjenje prvo Tuzla pa jedini mostarski klub Velez
Mostarski_ciganluk
Hahahahahaah imate 250 veci od zrinjskog koeficjent a tih 250 vrijede jedan gol
Mostarski_ciganluk
Braga,utrecht,legia warsaw,malmo,ludogorec,spartak trnava,olimpija ,apoel da je srece bilo prosle godine igrali bi grupu el ali jbg
block123
Da je babi khurac biila bi deda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti