5

Komentari (5)

MSOZ101
Održan sastanak sa klubovima koji su valjda trebali doći sa nekim stavom i na kraju svega kada se treba doći do nekog zaključka oni šalju upitnik. Klubovi ionako preživljavaju pa zar ne može ovo biti prilika da se uloži u infrastrukturu, da se pomognu klubovi da probaju naći neka pojačanja značajna za neke više ciljeve oni gledaju kako da što više para utope u svoje džepove.
ratip irats
Redakcijo, molim Vas pitajte koliko kosta testiranje na Coronu i ko bi to platio. Ako to bude preskupo, sve price o nastavku su puste zelje. Hvala.
ratip irats
E moj Savezu!! Bas ste nesposobni. Pa sta radi takmicarska komisija!? Komisija, treba da kaze da li se igra ili ne? I ako se igra sta klubovi moraju ispuniti.
Kakav cirkus. Pa Savez donosi odluke a ne klubovi. Onda neka Zvijezda i Čelik napišu da hoće igrati evropske utakmice ako će se voditi takvom filozofijom. Zašto mora sve biti naopako u ovoj državi? Ima li neko gram razuma?
ceSoloInter
pa u cemu je problem, sasvi posteno....nije savez diktator, demokratski..ako ih ima vise da igraju, igraju tko nece izbaciti iz lige i tjt...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.