Klubu dali dušu, a zauzvrat ništa nisu tražili

Sve dali voljenom klubu, a penziju dočekali miljama daleko

Klubu dali dušu, a zauzvrat ništa nisu tražili

Endin Čaušević

Igrači koji su bili vjerni svom najdražem klubu obično veoma brzo pronađu put do srca navijača, ali bilo je i onih koji su bili primorani da svoje karijere završe negdje drugo.

San svakog igrača je da svoju igračku karijeru završi u svom najdražem klubu. Bilo je nekoliko onih koji su svoju karijeru posvetili samo jednom dresu. A, također je bilo i onih koji su život dali za najdraži klub, a na kraju su bili primorani da se penzionišu u nekom drugom klubu.

Ovo je lista fudbalera koji su do svojih veteranskih godina nosili dres voljenog kluba, a na kraju su ipak morali otići i karijeru završiti negdje daleko...

1/13 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi