Kluivert nakon gola protiv Bašakšehira: Mogu više!

Mladi ofanzivac Rome

Kluivert nakon gola protiv Bašakšehira: Mogu više!

Roma je sinoć u Istanbulu savladala Bašakšehir rezultatom 0:3 u meču 5. kola grupne faze Lige Evrope. Pogađali su Veretout (penal), Kluivert i Džeko.

Roma se nakon ove pobjede nalazi na drugom mjestu u Grupi J i ima velike šanse za prolaz u nokaut fazu.

Nakon meča je kratko govorio i mladi Justin Kluivert i poručio da može više od onog što trenutno prikazuje u dresu rimske Vučice. Također, iskoristio je priliku da pohvali trenera Fonsecu.

"Trener mi je puno pomogao", rekao je Kluivert, pa nastavio:

"Napredujem, ali i dalje mogu više. Sretan sam zbog gola, sada moram ovako nastaviti. Treniram puno i pokušavam ostati smiren tokom utakmica".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Igrali smo dobro, kao tim. Dobro smo otvorili meč i postigli smo tri gola. To je bilo važno za nas jer je ovo bila teška utakmica protiv dobrog rivala", dodao je mladi ofanzivac Rome.

Mladi Holanđanin je ove sezone postigao samo jedan gol u 11 nastupa u Seriji A, ali je u pet nastupa u Ligi Evrope upsio postići dva gola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi