Avdija Vršajević oduševio objavom na Instagramu: "Kako bolan nema Bosne?"

Fantastična slika iz Istanbula

Avdija Vršajević oduševio objavom na Instagramu: "Kako bolan nema Bosne?"

E. Čaušević

Roma je večeras u gostima pobijedila Basaksehir s ubjedljivih 3:0 u okviru utakmice petog kola grupne faze Evropske lige.

Vučica je lakše od očekivanog slavila u Istanbulu, a veoma dobar meč odigrao je i bh. reprezentativac Edin Džeko koji je u finišu prvog poluvremena postigao gol za konačnih 3:0.

No, pred sami početak meča vidjeli smo sjajnu sliku na stadionu u Istanbulu kada su na centru bili bh. reprezentativci Edin Džeko i Edin Višća.

Oni su večeras bili kapiteni svojih ekipa što je zaista velika čast. Ovaj meč iz svog doma pratio je i nekadašnji bh. reprezentativac Avdija Vršajević kojeg je također oduševila slika sa Fatih Terim stadiona i susret Džeke i Višće.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Kako bolan nema Bosne?", poručio je Vršajević putem svog Instagram profila.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

azmir
ako je zbog vas dvojice neka je i nema
2 13
user2945
Ima Bosne i bit ce je sve dok dise zadnji Bosnjak!!!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti