Kmetaš: U Kiseljaku nastaviti seriju dobrih rezultata
Težak posao je pred nogometašima Iskre

Bugojanci u nedjelju gostuju u Kiseljak

Kmetaš: U Kiseljaku nastaviti seriju dobrih rezultata

Samir Mlaćo

Pred nogometašima bugojanske Iskre u nedjelju je derbi susret sa Kiseljakom.

Bugojanci se nalaze u veoma dobroj formi koja im je donijela treću poziciju na tabeli, a pobjednički niz žele nastaviti i u nedjelju.

Sigurno da ih očekuje težak ispit, a toga je svjestan i šef struke Safet Kmetaš koji je govorio o dosadašnjem dijelu sezone.

"Krenuli smo deset dana prije početka prvenstva, sigurno da smo i prevazišli naša očekivanja i da smo sve iznenadili ovako dobrim rezultatima. Zauzimamo treću poziciju, igramo sve bolje i bolje kako prvenstvo odmiče i ja sam prezadovoljan. Mlada smo ekipa, a već sam naveo te probleme sa početkom priprema", kazao je šef struke NK Iskra Safet Kmetaš za SportSport.ba.

Pred nedjeljni duel u Kiseljaku kaže.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

"U Kiseljaku želimo nastaviti seriju dobrih rezultata u što ja ne sumnjam. Uz jedno korektno suđenje mislim da imamo veoma dobre šanse za pozitivan rezultat. Nemamo šta kalkulisati i idemo da probamo pobijediti svaku utakmicu. Igramo bez nekih ambicija za ulaskom u viši rang", jasan je bio Kmetaš, nekadašnji kapiten tima sa Jaklića, danas stručnjak pred kojim je svijetla budućnost.

Kmetaša raduje što će njegov tim u Kiseljaku biti kompletan.

Top Komentari

Metropoljac
Dobro ste nastavili. Samo tako nastavite i dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi