Ko će biti nova jedinica Borca? Pavlović ili Kahriman, odluka je pala!

Nasljednik Mladena Lučića

Ko će biti nova jedinica Borca? Pavlović ili Kahriman, odluka je pala!

A. Čaušević

U novu sezonu Borac će ući s novom jedinicom nakon što je prije nekoliko sedmica Mladen Lučić napustio redove banjalučkog premijerligaša. 

Nakon odlaska Lučića u prvi plan je isplivalo ime Bojana Pavlovića, posebice nakon ispadanja Čelika iz bh. elite. Posljednjih dana spominjao se i Damir Kahriman.

Kahriman ima bogat CV, već nekoliko godina je u Grčkoj, branio je i u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji Srbije, međutim Pavlović je već dokazan u Premijer ligi.

Na kraju su se u Borcu odlučili za Pavlovića. Osim što je stekao reputaciju jednog od najboljih čuvara mreže bh. prvenstva presudni su bili i papiri.

Naime, iskusni 33-godišnjak posjeduje i bh. pasoš tako da neće zauzeti mjesto stranca. Sve izvjesniji dolazak Pavlovića znači i odlazak još jednog golmana s Gradskog stadiona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će Vlado Jagodić koji će prozivku obaviti 22. juna morati odlučiti ko će između Jovana Kutića, Mladena Kukrike i Luke Damjanovića napustiti tim. Izvjesno je da će to biti Kutić kojeg čeka odlazak na posudba.

Inače, osim golmana u Borcu koji se vraća na evropsku scenu nakon osam godina pauze u narednom periodu će tražiti pojačanja i u veznom redu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi