Poznat datum zatvaranja ljetnog prelaznog roka u BiH?

Zajednički prijedlog klubova

Poznat datum zatvaranja ljetnog prelaznog roka u BiH? · Saznajemo

NFSBiH je danas održao video konferenciju za predstavnicima klubova Premijer lige BiH na kojoj se razgovaralo o planovima za narednu sezonu.

Rezultat sastanka je nekoliko prijedloga za sezonu 2019/2020 - kako Premijer lige BiH, tako i Kupa BiH.

Na sastanku je dat i zajednički prijedlog klubova za datum do kojeg će trajati sljedeći prelazni rok u BiH. Ljetni prelazni rok bi se trebao zatvoriti 2. oktobra.

Inače, nova sezona bh. fudbala bi trebala početi 1. augusta, što znači da će prelazni rok biti aktivan dva mjeseca nakon starta takmičenja u PL BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prelazni rok će trajati 12 sedmica.

Svi prijedlozi moraju biti potvrđeni od strane izvršnog tijela NFSBiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Sto se klubova tiče ne moraju ga ni otvarati ionako dovode igrače koji su slobodni tj. one koje bi mogli dovesti i izvan prelaznog roka
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi