Ko će dijeliti pravdu u polufinalnim mečevima Lige prvaka?
Foto: UEFA

Poznata sudijska imena

Ko će dijeliti pravdu u polufinalnim mečevima Lige prvaka?

S. Bošković

UEFA je danas objavila djelioce pravde na mečevima polufinala Lige prvaka.

Prvi polufinalni meč igra se sutra na stadionu Tottenham Stadiumu, a snage će odmjeriti Tottenham i Ajax a glavni djelioc pravde bit će Španac Antonio Mateu Lahoz. Njegović prvi pomoćnici biti će Pau Cebrian Devis, te Roberto del Palomar.

U VAR sobi će sjediti Alejandro Hernandez, dok će mu pomogati Juan Martinez. Četvrti sudija je Alberto Undiano Mallenco.

U drugom polufinalu meču na Nou Campu susreti će se Barcelona i Liverpool.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na centru će stajati Bjorn Kuipers. Njegovi pomoćnici će biti Mario Diks i Ewin Zeinstra. Iz VAR sobe situaciju će nadgledati Danny Makkelie i Pol van Boekel. Četvrti sudija ovog meča je Grk Tasos Sidiropoulos.

Nadamo se da će se nakon utakmica najviše pričati o fudbalu, a najmanje o sudijama. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi