Ko će ispasti iz Premier lige? Kladioničari kažu Arsenal
Foto: EPA

Oddschecker saopštio zanimljive informacije

Ko će ispasti iz Premier lige? Kladioničari kažu Arsenal

Teme:

Aktivnost klubova tokom zadnjeg prelaznog roka će sigurno imati velikog uticaja na novu sezonu engleske Premier lige. Neki su postali mnogo veći favoriti za osvajanje titule nego što su to bili prije početka prelaznog roka, dok su oni koji su ostali bez bitnih igrača umanjili svoje šanse za podizanje pehara.

Iza Arsenala je razočaravajuća sezona u kojoj su završili na petoj poziciji u Premier ligi i ostali bez nastupa u Ligi prvaka nakon dvije decenije. Mnogi su očekivali da će Arsene Wenger podnijeti ostavku, ali je on, umjesto toga, potpisao novi dvogodišnji ugovor s Topnicima.

Na Emirates su tokom ljeta stigli skupo plaćeni francuski napadač Alexandre Lacazette i bh. reprezentativac Sead Kolašinac, ipak ljubitelji engleskog fudbala, čini se, nikada manje nisu vjerovali Arsenalu.

U britanskim kladionicama je već moguće kladiti se na klubove koji će u ovoj sezoni izgubiti status premierligaša, a prema Oddschecheru čak 52% onih koji su se do sada kladili je odabralo Arsenal kao tim koji će na kraju sezone ispasti u niži rang.

"Nekada je bilo nezamislivo da Wengerov Arsenal ne završi među prva četiri, ali postoje naznake da će oni još više 'tonuti'...Činjenica da je više od pola opklada bilo na ispadanje Arsenala pokazuje da je izgubljena vjera u francuskog stručnjaka", izjavio je glasnogovornik Oddscheskera, George Elek.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veliki broj ovakvih uplata iznenadio je i kladionice, s obzirom da one nikako ne vjeruju da će Arsenal ispasti iz Premier lige, te su na takav razvoj događaja odredile kvotu od čak 1000/1.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi