Kolašinac je jednom igraču vječno zahvalan
EPA

Skromna zvijezda Arsenala...

Kolašinac je jednom igraču vječno zahvalan

Sead Kolašinac je u razgovoru za zvaničnu stranicu Arsenala otkrio kako duguje veliku zahvalnost Granitu Xhaki.

Nakon što je tek potpisao Kolašincu je Xhaka poslao poruku dobrodošlice, što je prema riječima bh. fudbalera bilo pravo zadovoljstvo, a Švicarac je također bio i pri ruci što god i gdje god da trebalo.

"Granit mi je mnoge stvari učinio lakšim za mene. Kada sam tek stigao u Arsenal, poslao mi je poruku i rekao da mi je na raspolaganju za sve što mi bude potrebno. Pomogao mi je da se prilagodim brzo, i naravno drago mi je što imam nekog poput njega s kim mogu komunicirati na njemačkom jeziku", kazao je Kolašinac. 

Sa Xhakom se izvan terena, kako je rekao, ne druži mnogo.

"Navečer ili poslije treninga se ne viđamo mnogo, on je posvećen porodici, ali doći će vrijeme i za to", dodao je reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za kratko vrijeme Kolašinac je svojim igrama oduševio navijače Arsenala, što potvrđuje i činjenica da su ga izabrali za najboljeg igrača u mjesecu augustu. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi