Ko će krasiti naslovnicu FIFA 19? Svi imaju samo jednu želju...

Anketa na strani Egipćanina

Ko će krasiti naslovnicu FIFA 19? Svi imaju samo jednu želju...

Edmir Škorić

Ko će krasiti naslovnicu FIFA 19, popularne nogometne video igrice, zasad je teško reći, no igrači ovog EA Sports proizvoda imaju samo jednu želju.

FIFAPLAY je proveo anketu u kojoj su igrače FIFA-e pitali koga žele da vide na naslovnici nove FIFA-e, a u moru zvijezda poput Ronalda, Messija i Neymara, igrači su ipak odabrali Mohameda Salaha.

Egipćanin je oduševio nogometnu javnost svojim partijama u dresu Liverpoola u tekućoj sezoni, pa je čak 163 od 220 hiljada glasača odabralo upravo Salaha za naslovnicu FIFA 19.

Salah je ukupno ove sezone zabio 40 golova u svim takmičenjima, a povrijedio se u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja u kojem je njegov tim slavio s 3:0, a on zabio pogodak i asistirao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na FIFA 18 je Ronaldo glavna zvijezda, no je li došlo vrijeme da FIFA ima novog junaka na naslovnici?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi