Nakon poniženja u prvom poluvremenu: Salah je imao šta reći Laporteu

Egipćanin mu stvarao probleme

Nakon poniženja u prvom poluvremenu: Salah je imao šta reći Laporteu

Španski fudbaler Aymeri Laporte imao je sinoć veoma težak zadatak - trebao je čuvati egipatskog krilnog fudbalera Mohameda Salaha. 

Naravno, to je trenutno jedan od težih zadataka u svijetu fudbala, a Laporte se nije dobro snašao i Salah je prolazio po svojoj desnoj, a Cityjevoj lijevoj strani kako je htio.

Epilog svega je jedan pogodak i asistencija Salaha i poraz Cityja 3:0. Zanimljiva scena desila se na samom kraju prvog dijela susreta, odnosno u trenutku kada su igrači išli prema svlačionicama. Salah je prišao fudbaleru Cityja i nešto mu rekao, a danas je otkriveno da mu se ustvari izvinio.

Da li je izvinjenje upućeno zbog toga što je Salah zadao velike probleme Špancu ili zbog neke scene koju nismo vidjeli tokom prvog dijela, nije potpuno poznato, ali jasno je da su to bile utješne riječi za Španca koji je odigrao nešto bolje drugo poluvrijeme. Doduše, u nastavku nije bilo Salaha koji je morao izaći zbog povrede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sisoje
Laporte je Francuz , Baskijac :D
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi