Ko će naslijediti Zeljkovića? Izborna skupština 6. augusta

Borac uskoro dobija novog "kormilara"

Ko će naslijediti Zeljkovića? Izborna skupština 6. augusta

Vico Zeljković se uskoro povlači sa pozicije predsjednika FK Borac s obzirom da trenutno obnaša funkciju predsjednika FSRS, ali i da će, po svemu sudeći, do kraja godine postati prvi čovjek NFSBiH.

Borac će tako dosta brzo dobiti novog predsjednika, a to će se zvanično desiti na predstojećoj Izbornoj skupštini.

Banjalučki klub je večeras saopštio da je UO Borca na današnjoj sjednici zakazo Izbornu skupštinu za šesti august.

"Svom nasljedniku ostavljam stabilan i finansijski siguran Borac, sa odličnom perspektivom i svijetlom budućnošću. Odlazim veoma zadovoljan nakon što sam ispunio svoja obećanja, u trenutku kada smo vratili veliku većinu dugova koji su godinama onemogućavali normalno funkcionisanje kluba, napravili respektabilnu ekipu, izborili plasman u Evropu i stvorili sve preduslove za juriš na titulu šampiona", izjavio je Zeljković za zvanični sajt Borca, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moj odlazak ni na koji način neće poremetiti funkcionisanje kluba koji je na stabilnim nogama i sa kvalitetnim ljudima, a ja ću i kao predsjednik saveza uvijek biti na raspolaganju Borcu, kao i svim drugim klubovima u BiH, s obzirom da mi to omogućava pozicija predsjednika FS RS, a u budućnosti i prvog čovjeka BH fudbala."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi