Ko će slaviti na Grbavici i Pecari? Zanimljive kvote za današnje utakmice Premijer lige

Željezničar - Borac i Široki Brijeg - Velež

Ko će slaviti na Grbavici i Pecari? Zanimljive kvote za današnje utakmice Premijer lige

E. Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se danas utakmicama trećeg kola, a na rasporedu su dva derbija.

Treće kolo danas na Grbavici otvaraju Željezničar i Borac i jasno je da nas očekuje itekako uzbudljiva utakmica. Oba tima nakon dva kola imaju maksimalan učinak i zanimljivo je da do sada nisu primili niti jedan pogodak.

Željezničar nakon pobjede protiv Radnika u Bijeljini u odličnom raspoloženju dočekuje ovaj meč i sigurno je da imaju ulogu favorita. No, ni Borac ne treba tako lako otpisati što su pokazali u prethodna dva kola kada su postigli čak osam pogodaka.

Utakmica na Grbavici igra se od 17 sati uz direktan prenos na Areni Sport. Također, poznate su i kvote za ovu utakmicu koje su može se reći bile očekivane. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte kvote za okršaj Željezničar - Borac i to OVDJE.

Također, večeras se igra i hercegovački derbi u kojem će na Pecari snage odmjeriti Široki Brijeg i Velež. I Široki poput Želje i Borca ima maksimalan učinak iz prva dva kola i jasno je da su blagi favoriti u ovom meču.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež je u prošlom kolu vratio izgubljeno samopouzdanje nakon poraza od Željezničara (3:0), jer su na svom terenu u velikom gradskom derbiju porazili Zrinjski sa 2:0.

Kvote za ovaj meč su na stranu domaćeg tima, ali to ne mora ništa da znači. Kvote za ovaj meč koje vam donosi kladionica MOZZART možete pogledati na OVOM linku. Meč se igra na Pecari od 19 sati u direktan prenos na Areni Sport.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Široki danas novi lider na tablici, upamtite sta sam rekao
2 7
starmac
Grbavica 1u Širokom 2.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi