Ko će zamijeniti Balea: Tri zvijezde u igri
EPA

Perez prekrižio Velšanina

Ko će zamijeniti Balea: Tri zvijezde u igri

E. Ganibegović

Gareth Bale je u posljednje vrijeme česta tema mnogih medija jer se spominje njegov odlazak iz Real Madrida.

Kako stvari stoje Florentino Perez gubi strpljenje s Velšaninom, iako u Madridu ne dovode u pitanje njegovo nogometno umijeće, Bale je sklon ozljedama što najviše pravi probleme pa postoje velike mogućnosti da on promijeni sredinu.

Naime, španski mediji prenose kako je Perez spreman poslati Balea u Manchester United, budući da je Jose Mourinho veliki fan igara Velšanina.

Naravno, kada je došlo do ovakve vrste špekulacija, u kraljevskom klubu su odmah počeli za potragom igrača koji će zamijeniti bivšu zvijezdu Tottenhama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je prvi izbor pao na Paula Dybalu, iako će biti veoma teško dovesti ovog Argentinca, kojeg Juventus nema namjeru tek tako pustiti. Kao rezervne opcije spominju se Julian Draxler ili Goncalo Guedes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi