Ronaldo od Pereza traži da u januaru dovede tri nova pojačanja
Portugalac vjeruje da bi se njihovim dolaskom znatno poboljšala igra Kraljeva

Predao mu listu želja

Ronaldo od Pereza traži da u januaru dovede tri nova pojačanja

E. Čaušević, foto: EPA

Real Madrid u novu sezonu nije ušao baš najbolje i već zaostaje velikih osam bodova za Barcelonom.

Nakon dvije sjajne sezone u kojoj su osvojili sve Kraljevi su ove sezone u znatno lošijoj formi. To se pogotovo odnosi na napad ove ekipe, jer su do posljednjeg kola La Lige Cristiano Ronaldo i Karim Benzema bili u velikoj golgeterskoj krizi. Jasno je da će Real morati nešto mijenjati u januaru, te da će biti novih pojačanja.

Prema pisanju španskih medija Ronaldo je imao razgovor sa predsjednikom Florentinom Perezom i jasno mu je otkrio koje bi igrače volio vidjeti u dresu ovog kluba. Portugalac na listi želja ima trojicu sjajnih igrača i vjeruje da bi oni bili prava pojačanja za Kraljeve.

Prvi na ovoj listi je sjajni mladi portugalski igrač Goncalo Guades koji ove sezone igra fenomenalno u Valenciji. Ovaj 20-godišnji igrač je potpisao za PSG za 30 miliona eura iz Benfice, ali ga je francuski klub odlučio poslati na posudbu na Mestallu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored njega tu je i defanzivac PSG-a Marquinhos koji je ranije bio na meti Barcelone. Ronaldo vjeruje da bi Brazilac došao na Santiago Bernabeu kao zamjena za Raphaela Varanea koji bi najvjerovatnije mogao napustiti redove kraljevskog kluba.

I na kraju liste tu je odlični mladi golman Athletic Bilbaa, Kepa. Navodno, Kepa je već dogovorio sve s Realom u koji će doći u januaru. Njegovim dolaskom znatno će se povećati konkurencija na golmanskoj poziciji gdje su sada Keylor Navas i Casilla.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi