Ko je glavni krivac za "oštar" start nad Fredom?

Penal (ni)je bio

Ko je glavni krivac za "oštar" start nad Fredom?

Glavni sudija utakmice Brazil - Hrvatska koja je okončana rezultatom 3:1 u korist Karioka, dao je vjetar u leđa fudbalerima domaće reprezentacije sa nekoliko prilično sumnjivih odluka.

Jedna od njih je svakako bila i penal koji je svirao sa Brazilce nakon što je Lovren faulirao Fred, ii bolje reći nakon što je napadač Brazila spretno pao u kaznenom prostoru Vatrenih.

Navijači širom svijeta, izuzev Brazilaca, bili su itekako nezadovoljni suđenjem Yunichija Nishimure, pa su se na društvenim mrežama pojavile razne montaže i razlozi zbog kojih je Fred prilično spretno, ali i sretno, pao u šesnaestercu Hrvata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.