12

Komentari (12)

dadopd
Nema vise Fergija da sudije sviraju penale koje su mancesteru ***ule donosile.
red devil mo
Skandi
Nisam navijac ****nala, ali sam skuzio naziv. Samo bih dodao da i MU ima iste boljke zadnji 5 - 6 godina, pa bi se i oni mogli zvati 56United.
GAAzIJaaaA
Kazi to navijacima UNITEDA, ne znam zasto meni govoris..do duse UNITED je Velikan, taman da ispadne u Championship..slazem se da moze 56 i UNITEDU, ali najbolje pristaje 56SENALU..sportski pozdrav.
yossarian
@Gazija Koja ti je tvoja dijagnoza najdraža? Opsesivno-kompulzivni poremećaj? Mesijanski kompleks? Šizofrenija? Cretenicus vulgaris (obični kretenizam)? Rijetko se desi da pacijent ima sve dijagnoze zajedno, to će ući u udžbenike kao dijagonza Gazija. Ili Dijagazija. Eto te - dobio si novi nick. Dijagazija.
GAAzIJaaaA
TITULUS OPTIMUS(ljubitelj TROFEJA)..
yossarian
@Dijagazija ****nalus impeditus, ipak.
yossarian
@Dijagazija "doduše" se piše zajedno, kad savladaš gradivo iz osnovne škole možeš komentarisati tekstove.
GAAzIJaaaA
Uskoro ce tekst o 56SENALU, samo dok ga lektorisem..pa pozivam raju na komentarisanje...Sellam
Laso
Nisam neko vrijeme bio na portalu al sjećam se tebe heheh. Imali smo par rasprava, bio sam pod nikom mesut 10 ako se sjećaš. Vidim raja te sad napada i glavni si na portalu. Tada nisi pisao to 56, nisam u toku sta to znaci, jel možeš pojasnit?
GAAzIJaaaA
Posto si me ljubazno upitao, tako cu ti i odgovoriti, mada svaki pravi navijac 56SENALA zna sta znaci 56 u njihovom imenu(ZAMJERIT CE TI STO TO NE ZNAS)..56 znaci da 56SENAL svake godine isto prica, krenu sa 2-3 pobjede, onda krenu HVALOSPJEVI kako ce oni konacno OVE sezone osvojiti NESTO BITNO, tako krene prica, a nakon sto REALNOST bude SUROVA(pa ih naruze Bournemouth, Watford, West Ham Burnley i ostali velikani), onda ide prica kako su oni (i) ovu sezonu u PROCESU GRAĐENJA TIMA kako su MLADI, i na kraju sezone nakon svih PROMASENIH OCEKIVANJA zavrse na 5 ili 5 mjestu..iz tog RAZLOGA je 56SENAL..sportski pozdrav..
eye of the tiger
Blago se tebi u zivotu kad si totalno bezposlen pa imas vremena za ovo.Mora da ti mama I tata jos uvijek daju svaki dan 2-3 marke, a ocigledno da ce morati jos dugo tako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.