Ko je mladić koji je dobio priliku da bude večeras u timu Uniteda protiv Juventusa?
Mourinho je u nedostatku Sancheza i Lingarda šansu pružio mladiću kojeg je već vodio na američku turneju prije početka sezone, a sada bi mogao upisati prve minute u Ligi prvaka

Chong na klupi

Ko je mladić koji je dobio priliku da bude večeras u timu Uniteda protiv Juventusa?

Edmir Škorić

Jedno ime na Unitedovom spisku za meč s Juventusom mnoge je zateklo

Manchester United i Juventus odigrat će derbi 3. kola grupne faze Lige prvaka večeras od 21 sat na Old Traffordu.

Bit će to sudar Cristiana Ronalda sa bivšim klubom, a na terenu ćemo gledati i našeg Miralema Pjanića.

I jedan i drugi tim raspolažu sjajnim igračima, pa se očekuje kvalitetan nogometni meč.

Međutim, svi oni koji su pročitali sastave (pa i igrače koji su na klupi) nisu mogli, a da ne primijete da je u Unitedovoj ekipi i Tahith Chong.

Ko je on? Radi se o mladom igraču koji je igrao za U23 tim Uniteda, bio je član juniora, mada ga je Mourinho prije početka sezone vodio na pripreme u SAD.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako nema Alexisa Sancheza i Jessea Lingarda, Mourinho je odlučio da malog Holanđanina ubaci u ekipu i čekat će svoju šansu s klupe. On je u Unitedu od ljeta 2016. godine, igra na poziciji krila i rođen je 4. decembra 1999. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi