Trojac 'pod lupom': Za nekoga od njih ovo možda neće biti tako zanimljiva noć

Kovač, Mourinho i Lopetegui pod pritiskom

Trojac 'pod lupom': Za nekoga od njih ovo možda neće biti tako zanimljiva noć

Večerašnjim utakmicama 3. kola grupne faze nastavljaju se uzbuđenja u Ligi šampiona.

Nakon što smo se prilično uželjeli klupskog fudbala tokom reprezentativne pauze, on nam se sredinom ove sedmice vraća u punom sjajnu. Ipak, za neke trenere večeras možda i neće biti toliko zanimljiva noć.

Kao što je to dobro poznato, treneri Real Madrida Julien Lopetegui, Bayern Minhena Niko Kovač i Manchester Uniteda Jose Mourinho su pod ogromnim pritiskom i u slučaju večerašnjih neuspjeha mogli bi pakovati kofere.

Mourinhov Manchester ima najteži zadatak jer na Old Trafford dolazi Juventus sa Cristianom Ronaldom. Nešto lakši posao trebao bi imati Kovačev Bayern protiv AEK-a u Atini, dok će na papiru najlakši posao imati Real Madrid koji igra na Santiago Bernabeu stadionu protiv Viktorije Plzen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da li će neko od ova tri trenera večeras dobiti kartu u jednom pravcu, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije