Ko je najbolji? Eden Hazard zna odgovor

Belgijanac jasan

Ko je najbolji? Eden Hazard zna odgovor

E. Ganibegović

Eden Hazard je u razgovoru za engleske medije otkrio ko je to po njemu najbolji igrač svijeta.

Cristiano Ronaldo je prethodne godine bio sjajan. Portugalac je sa Realom osvojio La Ligu i Ligu prvaka, i zaista je igrao odlično, pa i ne čudi to da je stigao do Zlatne lopte.

Međutim, početak nove sezone definitvno pripada Lionelu Messiju, koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Već sada je Argentinac postigao 15 golova u ligi, gdje njegova Barcelona ima 14 bodova više od svog najvećeg konkurenta Real Madrida.

A sada je i Hazard odlučio da otkrije ko je po njemu najbolji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijanac je najprije rekao: "Kada igrate nogomet, želite igrati protiv najboljeg tima na svijetu, i protiv najboljeg igrača na svijetu", pa zatim dodao: "Messi je najbolji igrač na svijetu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije