5

Komentari (5)

gaziiiiJAaaa
SUDIJASKA ORGANIZACIJA, broj 12, ZELJESCAR..
Sikter2027
Savez Napolje! MojaTV odronu TV historije!
VelaHavle
Moja TV je spasila ovu ligu... svako kolo gotovo sve utakmice mozemo gledati... to nikad nije bilo.. otkad je Moje TV nema vise prvaka poput Brotnja, Modrice, listice i sl... samo navijaci zeljescara i ostalih domacinskih ekipa koje se sada bore za opstanak- smeta MOJA TV... aferim im, i da ih Bog pozivi jos 200 godina
Sikter2027
Sta je bolan spasila, pa pogledaj kvalitet slike, kvalitet prenosa, onih vjecnih reportera. Daj ba ne rise ovo je 2019 godina sad ce ti 2020 a gledas evo te zivot ko da si u ranijem stoljecu sliku a reportere i komentatore da ne spominjem da du i u proslom stoljecu bili pismeniji i zanimljiviji nego ovi sad.Da ne drze monopol imao bi sve prenose npr na areni sport i puno kvalitetnije sta lupas, spasavaju mafija svoje racuje eto sta spasavaju.
adis04
Koji je Zrinjski na tabeli kad su im igrači ovako dobri,sranje..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.