Ko je ovdje lud? Griezmann se pojavio na pressu, pa rekao da mu je žao

Nije saopštio odluku

Ko je ovdje lud? Griezmann se pojavio na pressu, pa rekao da mu je žao

E. Čaušević

Antoine Griezmann danas se pojavio press konferenciji Francuske i svi su bili sigurni da će konačno objaviti odluku o tome da li će ostati u Atletico Madridu ili će karijeru nastaviti u Barceloni.

Već mjesecima špekuliše se o tome da će Griezmann na ljeto napustiti Barcelonu koja je spremna aktivirati otkupnu klauzulu od 100 miliona eura. Čak mu je i selektor Francuske, Didier Deschamps, poručio da mora riješiti tu dilemu prije početka Mundijala jer ne želi da nešto remeti atmosferu u ekipi.

Griezmann je danas bio na press konferencij i svi su bili ubjeđeni da će otkriti planove za budućnost. Francuz se pojavio pred prisutnim novinarima, ali je sve šokirao kada je rekao da još uvijek ne može reći ništa o tome da li ostaje u Atleticu ili ide u Barcelonu.

"Veoma mi je žao, ali danas vam neću saopštiti odluku o nastavku karijere. Znam da se to očekuje već dugo, ali danas jednostavno nije dan kada ću otkriti nešto više", poručio je Griezmann koji je nastavio pričati o očekivanjima na Svjetskom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi