Ko kaže da ne mogu zajedno: Proslave golova Ronalda i Dybale sve govore

Kadrovi koji su mnogima promakli

Ko kaže da ne mogu zajedno: Proslave golova Ronalda i Dybale sve govore

Paulu Dybali je bio suđen status prve zvijezde Juventusa, sve dok u redove torinskog velikana nije stigao Cristiano Ronaldo.

Argentinac je bio primoran "predati štafetu" Ronaldu i pomiriti se sa činjenicom da će imati nešto manje prostora.

Pojavile su se ubrzo špekulacije da je Dybala nezadovoljan, ali i da ga Juventus želi prodati jer on i Ronaldo ne mogu funkcionisati zajedno na terenu.

Međutim, na večerašnjem meču nešto drugačije slike.

Juve je na svom terenu sa laganih 3:0 savladao Frosinone, Dybala je postigao prvi gol Stare dame, a Ronaldo treći. Međutim, proslave su bitne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je Dybala u proslavu svog gola (golčine) "ugradio" i proslavu kakvu inače praktikuje Ronaldo, dok je Portugalac učinio obratno. Čini se da ipak slažu i da itekako mogu zajedno na terenu...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Ako Dybala ode samo je jedan krivac,a to je Allegri !!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi