Ko kaže da su fudbaleri cicije? Kad je vidio da čovjek nema novca, nasuo mu je pun rezervoar

Ljudski gest fudbalera Monaca

Ko kaže da su fudbaleri cicije? Kad je vidio da čovjek nema novca, nasuo mu je pun rezervoar

A. Čaušević

Da je obična predrasuda kako su fudbaleri koji zarađuju desetine hiljada sedmično uobražene osobe svojim gestom je potvrdio Wissam Ben Yedder. 

Naime, Ben Yedder se nalazio na jednoj benziskoj pumpi kada je odlučio da pomogne vozaču koji se našao u problemu.

Vozač sa sobom nije imao gotovine, a nije mogao ni da plati putem bankovne kartice pa je napadač Monaca stupio na scenu.

Ben Yedder je čovjeku rekao da napuni puni rezervoar te da će on sve platiti. Zahvalan zbog svega vozač je odlučio na društvenim mrežema podijeliti dobro djelo 29-godišnjeg Francuza.

Inače, Ben Yedder igra odlično ove sezone. Na 18 ligaških mečeva zabio je 14 golova i najbolji je je strijelac prvenstva. U Monaco je stigao u augustu prošle godine za 40 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi