Ko kaže da više nema majstora u Mostaru? Ovčina kao nekad Dušan Bajević

Mladi nogometaš se poigrao sa gostima

Ko kaže da više nema majstora u Mostaru? Ovčina kao nekad Dušan Bajević

S. Mlaćo

Velež je u subotu u derbiju 6. kola Prve lige FBiH na svom terenu deklasirao Zvijezdu iz Gradačca sa visokih 7:0. Domaći su briljirali iako je na semaforu nakon pola sata pisalo početnih 0:0.

Ipak, gosti su kasnije doživjeli pravu katastrofu koju će sigurno dugo pamtiti. Rođeni su zablistali, a najljepši pogodak na meču viđen je u 77. minuti kada je rezervista Haris Ovčina odlučio da se poigra sa gostujućim nogometašima i pogodi mrežu Prljače na zaista maestralan način.

Ovčina je za ovaj pogodak dobio ovacije prisutnih navijača, a to je zaista i zaslužio! Svaka čast majstore!

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

velez mo
SVAKA CAST MAJSTORE,IDEMO OVAKO BORBENO NA SVAKU LOPTU GINITE NA TERENU SVAKU UTAKMICU,DA OSTVARIMO STO SMO ZACRTALI.TRI GODINE CEKAMO, OVE SE MORAMO VRATITI
27 2
damir bosnjak
mostar u srcu velez do groba
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi