Ko može riješiti "zagonetku" na Draxlerovom dresu za Mundijal?
Foto: Twitter

Dres njemačkog reprezentativca postao hit na društvenim mrežama

Ko može riješiti "zagonetku" na Draxlerovom dresu za Mundijal?

Fudbalska reprezentacija Njemačke je predstavila rerervnu garnituru dresova za predstojeći Mundijal u Rusiji, a navijači su bili oduševljeni retro dizajnom u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom Adidasa.

Mesut Ozil, Mats Hummels i Toni Kroos su bili "modeli" na prvom predstavljanju zelenog rezervnog dresa Elfa, ali kada se u novom dresu pojavio i veznjak PSG-a Julian Draxler nastao je pravi haos na društvenim mrežama.

Naime, ukoliko neko nije čuo za Juliana Draxlera imat će velikih poteškoća odgonetnuti "zagonetku" na zadnjoj strani dresa ovog njemačkog fudbalera.

Font korišten za ispisivanje prezimena na dresovima Elfa, prouzrokovao je pravu konfuziju, jer se jedva može razaznati šta zapravo piše na Draxlerovim leđima.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Njegovo prezime, Draxler, se tako može sa novom dres pročitati na nekoliko načina, pa je ovaj dres uskoro postao hit na društvenim mrežama, dok korisnici pokušavaju odgonetnuti da li se radi o Draxleru, Oaaxleu, Orahleu ili možda Darkleru...

Top Komentari

RD187
Mogu ja.. Pise "DRAXLER". Nema na čemu
15 0
Gvardiola
Drahler
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi