Nijemci predstavili rezervni dres: Ponovo u tirkiznoj varijanti

Bliži se Mundijal u Rusiji

Nijemci predstavili rezervni dres: Ponovo u tirkiznoj varijanti

Uoči svakog Svjetskog prvenstva jedna od tradicija je i "curenje" izgleda dresova fudbalskih reprezentacija.

Na kontinentalnoj smotri u Rusiji u "novom ruhu" će zaigrati i reprezentacija Njemačke. Nakon što je još prije nekoliko mjeseci objavljeno kako će izgledati prva garnitura dresova, svjetlo dana ugledala je i rezervna.

Sportski proizvođač opreme Adidas je njihovu rezervnu varijantu obojao u tirkiznu, a izgled dresa je baš poput domaćeg inspirisan onima iz 80-ih kada su žarili i palili Jurgen Klinsmann i društvo.

Očekuje se da u narednim mjesecima izglede novih dresove objave i druge selekcije koje idu na Mundijal, pa ćemo u Rusiji, pored kvalitetnog fudbalera, gledati i kvalitetne i lijepe dresove.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti