Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Željezničar, Sarajevo, Rudar...

Kartoni prave probleme

Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Željezničar, Sarajevo, Rudar...

S. Mlaćo
Susreti 15. kola Premijer lige naše zemlje igraju se narednog vikenda, ali i u ponedjeljak.

Prethodno se igraju susreti osmine finala Kupa naše zemlje što će dobro doći pojedinim klubovima. Naime, te susreti propustit će nogometaši koji imaju crvene kartone, koji su zbog trebali propustiti naredno kolo Premijer lige.

Posušje će tako biti u Kupu bez Davora Landeka i Josipa Barišića, a Radnik bez golmana Azura Aljkanovića. Crveni karton u prošlom kolu zaradio je trener Leotara Branislav Krunić koji tako neće voditi ekipu u srijedu u susretu osmine finala Kupa protiv Borca.

Sloboda će u susretu Kupa biti bez Miloša Karišika.

Kada su u pitanju žuti kartoni, odnosno suspenzije za Premijer ligu, Željezničar će na Zrinjski bez Petra Boje i Luke Malića, dok Sarajevo dočekuje Rudar iz Prijedora bez Rijada Kobiljara i Mirka Oremuša.

Rudaru će na drugoj strani nedostajati Nikola Mandić i Ajdin Redžić, što će svakako biti veliki hendikep za ovaj tim.

Oglasi

Tuzla City Leotar dočekuje bez Kobija Morrisa, dok će gosti biti bez Zorana Milića.

Posušju će u Banjoj Luci nedostajati Tomislav Barišić, dok Sloboda putuje u Široki Brijeg bez Fedora Predragovića.

Parovi 15. kola Premijer lige:

FK Tuzla City – FK Leotar

FK Borac – HŠK Posušje

Oglasi

FK Željezničar – HŠK Zrinjski

FK Sarajevo – FK Rudar Prijedor

FK Velež – FK Radnik Bijeljina

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg – FK Sloboda

 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanin_Mostar
Jeste li napisali bar jedan tekst vezan za sudije i njihovo sudjenje i dijeljenje milijardu zutih kartona kao da se ragbi igra,da bi osakaceni timovi isli na megdan vec poznatom prvaku i putniku u evropu! A Wandu redovno objavite svaki dan i prostiturke ove. Prodane i nepismene duse vama na obraz kojeg nemate ocigledno.
9 1
Husrefbeg22
Svaki start igraca Srajeva, Tuzle i Zeljeznicara je zuti karton ili crveni, dok igraci zrinjskog i borca mogu raditi sta hoce i ne dobiju nista. Sarajevo 49 zutih kartona a Zrinjski 22, Borac 23. Sve je to od vica instruisano sudijama. Dupli arsini.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi