9

Komentari (9)

Sanin_Mostar
Jeste li napisali bar jedan tekst vezan za sudije i njihovo sudjenje i dijeljenje milijardu zutih kartona kao da se ragbi igra,da bi osakaceni timovi isli na megdan vec poznatom prvaku i putniku u evropu! A Wandu redovno objavite svaki dan i prostiturke ove. Prodane i nepismene duse vama na obraz kojeg nemate ocigledno.
DamirT
Ocekivano,bojac bez ijednog suspendovanog..
HUNTER
Hinjski i Borac nemaju problem sa kartonima, baš me čudi.
zgembo.popuslic
Kakvo je ovo pravilo, ako imas crveni karton i propustis kup onda mozes igrati narednu utakmicu u ligi a ista situacija sa tri zuta kartona ne vazi.
Husrefbeg22
Svaki start igraca Srajeva, Tuzle i Zeljeznicara je zuti karton ili crveni, dok igraci zrinjskog i borca mogu raditi sta hoce i ne dobiju nista. Sarajevo 49 zutih kartona a Zrinjski 22, Borac 23. Sve je to od vica instruisano sudijama. Dupli arsini.
Zlofish
Da kao u derbiju sada , napravi Sarajevo penal igrač dobije žuti radi simuliranja
bk123
aj ne seri ...koliko ste lajali na Mulića prije utakmice čovjek odsudio sasvim normalno čak je i Zrinjski oštetio za penal il' dva....a pošto sam bio na utakmici vidio sam što se ne vidi na prenosu a to je da je Bodula tri puta opomonjo poslje prvog žutog isto kao da je namjerno tražio crveni...stalno je prigovarao i mahao rukama bez razloga, zato je ga i izvadio Sablić jer je očigleu bio na rubu crvenog i da je ga dobio bila bi hajka a majka bi mu ga dala a ne sudija
Kladionicar_iz_mira
Penal nije bio, a Mujic je domacinski sudio. Svaka odluka je bila u korist Zrinjskog, svaki kontakt, svaki aut, sve je bilo u korist Zrinjskog. Navlacenje maksimalno. Al nicija nije do zore gorila...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti