Sloboda u srijedu bez trojice
Fudbaleri Slobode biće znatno oslabljeni na gostovanju u Mostaru

Novi problemi za Zlatana Nalića

Sloboda u srijedu bez trojice

E. Dindić

Fudbaleri Slobode u jučerašnjem susretu protiv Sarajeva ostvarili su veliku pobjedu protiv starog sportskog rivala ekipe Sarajeva sa 2:1. 

Međutim, već u srijedu ih očekuje novo iskušenje ovaj put idu na teško gostovanje u Mostar kod aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Velike glavobolje će sigurno imati šef stručnog štaba Tuzlaka Zlatan Nalić. Zbog tri žuta kartona taj susret propustiće Goran Vukliš, Antonio Vidović i Edis Smajić.

Važan susret za obje ekipe domaći žele nastaviti potjeru za Sarajevom u borbi za titulu, dok sa druge strane Sloboda želi da nakon pobjede nad Sarajevom pokuša skinuti skalp još jednom velikom protivniku i tako ovu sezonu Premijer lige BiH učiniti još zanimljivijom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, u ovoj sezoni Zrinjski i Sloboda odigrali su dva susreta te u oba su bili bolji Mostarci. Na Tušnju je bilo 0:1, dok u Mostaru fudbaleri aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine slavili su sa 2:0.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vedran86HZSA1986
Fol bez tri igrača, a to je ustvari priprema za naguzivanje Zrinjskom. Nek su vam ultrasi zapalili autobu. Niste ništa bolje ni zaslužili.
6 1
VelaHavle
Nece oni pokusati skinuti skalp zrinjskom... njima ovo odgovara, oni ce se naguziti zrinjskom
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi