Kobe Bryant otkrio kako je upoznao Messija

Zanimljiva priča košarkaša LA Lakersa

Kobe Bryant otkrio kako je upoznao Messija

Endin Čaušević

Jedan od najobljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant otkrio je kako je upoznao najboljeg fudbalera svijeta Lionela Messija.

Košarkaš LA Lakersa rekao je da je već duže vremena dobar prijatelj sa Ronaldinhom, a upravo je Brazilac zaslužan što je Kobe upoznao Messija.

"Bili su na pripremama u Los Angelesu i pričao sam s Ronaldinhom, a on mi je rekao da moram upoznati jednog momka. Tada je došao Messi i Ronaldinho je rekao Kobe ovo će biti najbolji igrač svih vremena. Ja sam mu odgovorio da je on najbolji. On je rekao ne, ne ovaj mali će biti bolji. Messi je tada imao 17 godina", rekao je Bryant.

Poznato je da je Kobe veliki ljubitelj Barcelone, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine na dresu je nosio broj 10 u čast Lea Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi