Kobiljar karijeru nastavlja u Olimpiji?
Novi odlazak iz Premijer lige BiH

Dogovoren transfer iz Zrinjskog

Kobiljar karijeru nastavlja u Olimpiji? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Mladi bh. veznjak Rijad Kobiljar (21) karijeru će nastaviti u ljubljanskoj Olimpiji. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, Olimpija i Zrinjski dogovorili su sve uslove oko transfera i čeka se samo ljekarski pregled i ozvaničenje transfera.

Ovaj fudbaler igrao je proteklu polusezonu na posudbi u GOŠK-u iz Gabele. Da je Kobiljar pred transferom govori i činjenica da su čelnici mostarskog tima danas tražili od Gabeljana da Kobiljar ne igra u prijateljskom susretu sa Hajdukom.

To se na kraju i desilo. Mladi veznjak će, kako saznajemo, sutra potpisati ugovor sa timom iz Ljubljanje i karijeru će nastaviti u prvenstvu Slovenije.

Kobiljar je protekle polusezone bio jedan od najboljih fudbalera GOŠK-a. Odigrao je 17 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Član Plemića postao je u januaru prošle godine, ali se zbog veće minutaže početkom ove sezone odlučio za odlazak na posudbu u Gabelu, što se na kraju pokazao kao pravi potez.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi