NK GOŠK angažovao Tarika Isića, danas protiv Hajduka

NK GOŠK angažovao Tarika Isića, danas protiv Hajduka

S. Mlaćo

NK GOŠK danas i sutra očekuju nastupi na 28. memorijalu "Andrija Anković" u Gabeli. Pored GOŠK-a, na turniru će nastupati Zrinjski, Sutjeska i Hajduk, a u GOŠK-u su zadovoljni što će imati kvalitetne provjere koje će im sigurno dobro doći za drugi dio sezone Premijer lige.

Prije par dana povrede na treningu defanzivaca Deaka i Džajića zadale su glavobolje šefu struke tima iz Gabele Feđu Dudiću, ali čelnici ovog kluba su brzo reagovali i odmah krenuti u potragu za novim pojačanjem.

Naime, u Gabelu je stigao Tarik Isić, 23-godišnji stoper koji je posljednji angažman imao u Čapljini. Nosio je i dres Radnika Hadžići, te Turbine i Olimpika.

"Deak i Džajić su zaradili povrede koje će ih odvojiti od terena mjesec i pol dana i mi smo odmah reagovali, tačnije nismo željeli ući u prvenstvo sa dva stopera. Nadamo se da smo pogodili sa Isićem i da će pojačati konkurenciju u našoj zadnjoj liniji", kazao je Dudić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK će danas odmjeriti snage sa Hajdukom od 15 sati, a sutra će igrati meč za prvo ili treće mjesto.

Generalku će Gabeljani odigrati 11. februara protiv NK Travnik na Piroti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti