13

Komentari (13)

karolpoborski
Ajde ne seri, valjate se ko krave od 15-te minute, posebno oni sukilovic i hadzic, glumci za sarajevsko pozoriste. Nadam se da ispadate, jer ništa drugo ni ne zaslužujute. Prvorazredni glumci
Becir1
Ma ja ,nije sad vrijeme.Treba sacekati kraj prvenstva pa onda kroz institucije saveza rjesavati.
maSe94
Nemoj majke ti u toku sezone. O tim stvarima ćemo kad se sezona završi. Imali ste priliku podržati Sarajevo. Sad osjetite i na svojoj koži kako vas sudije kradu.
mido1921
Nećemo nikad o tome. Dok god vas smradove oštećuju neka ih. Koga ste vi radovi podržali? Koga god oštete, likujete. A vas kad oštete za faul, hajde svi da se bunimo. Smradovi licemjerni. Musa je kralj sudija.
maSe94
Halo druga liga. Miran budi.
velez mo
Sudija je max natezao za Posusje,3,4 ofsajda za Tuzlu nigdje veze,nije vidilo ofsajd.Volio bi da je Tuzla uzela sva tri boda.Nadam se da cemo prije zadnjeg kola obezbjediti Evropu,da im damo bodove
Ende
Zeljo je dogovorio sa savezom (sloga i borac im pustaju bodove da opstanu) tako da TC zao mi je ali ispadate
user7111
Hahah drugi put, ne ove godine.
mido1921
Ja sam ti sa mamom dogovorio. Ona će pustiti nas trojicu pod uslovom da ti damo da nam posisaš tuki.
Ende
Uz nogu, vicina kujice
pjanke.sa
Sta je ne valjaju vam sudije? NIJE JOS VRIJEME! Neka nek avas hebu i vas i Zelju i Veleza. Prodane duse
mido1921
Vi ste toliko retardirani da svi samo jednu rečenicu ponavljate.
Haris19461987
Ma ko vas **** i vas i njih dobro nam se kurca napusite
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.