Kod Kloppa nema mjesta, a trener ekipe kojoj je posuđen tvrdi da boljeg nije sreo
Talentovani srbijanski veznjak je u Liverpool stigao na ljeto 2016. godine iz Crvene zvezde, ali još nije dobio pravu priliku u prvom timu

Dardai oduševljen Grujićem

Kod Kloppa nema mjesta, a trener ekipe kojoj je posuđen tvrdi da boljeg nije sreo

Liverpool trenutno ima nekoliko igrača na posudbama. Samo neki od njih su Ryan Kent, Danny Ings i Sheyi Ojo, a tu je i Marko Grujić.

Talentovani srbijanski veznjak je u Liverpool stigao na ljeto 2016. godine iz Crvene zvezde, ali još nije dobio pravu priliku u prvom timu.

Nakon posudbe u Cardiffu, 22-godišnji Grujić je ovog ljeta posuđen Herthi i za sada igra dosta dobro za berlinsku ekipu.

Grujić je toliko oduševio svog trenera u Herthi, Pala Dardaija, da je Mađar, inače nekadašnji veznjak ove ekipe, izjavio da je srbijanski internacionalac najbolji veznjak kojeg je Hertha imala od kada je on u klubu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"U Herthi sam 22 godine. Ovo ne mislim kao uvredu za neke druge, ali Marko je daleko najbolji veznjak kojeg sam vidio u ovom klubu. Ja sam igrao na poziciji zadnjeg veznog i uspio sam postići 17 golova, što nije loše. Ali Marko je puno opasniji po gol, ima senzacionalan šut i mnogo je bolji nego što sam ja bio... Može igrati bilo gdje u veznom redu", istakao je Dardai, pa dodao:

"Ima toliko potencijala i to možete vidjeti na terenu. Robusan je, ali i tehnički dobar. Dobar je u skok igri... Samo mogu reći da ga poštujem, a još uvijek nije ni potpuno spreman. Samo zamislite kakav će biti kada bude spreman".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi