Kod susjeda je vrijeme stalo: Radićemo sve, ali u dresu Vatrenih!

Meč stoljeća

Kod susjeda je vrijeme stalo: Radićemo sve, ali u dresu Vatrenih!

U Hrvatskoj je vrijeme stalo. Otišli su danas svi na posao, vozili automobil ili motor, sjekli meso, ali sve to u dresu Vatrenih.

Euforija kod naših susjeda je dostigla vrhunac. Izabranici selektora Zlatka Dalića večeras imaju priliku da se plasiraju u veliko finale Svjertskog prvenstva i da ostvare jedan od najvećih uspjeha koji se može ostvariti u svijetu fudbala.

Danas je na ulicama Hrvatske sve bilo u znaku kockastih. Neki su išli tako daleko da su svojim kućnim ljubimcima oblačili dres i šorc Hrvatske, dok su drugi na svoje automobile lijepili kockasta obilježja.

Čak su i saborski zastupnici na posao dozalili u dresovima i šalovima Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, protivnik Hrvatske večeras je Engleska, a bolja od ove dvije reprezentacije će u velikom finalu igrati protiv Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi