Susret nije ni počeo, a fotografija Garetha Southgatea već kruži internetom

Nervoza čini svoje

Susret nije ni počeo, a fotografija Garetha Southgatea već kruži internetom

Selektor reprezentacije Englekse Gareth Southgate očito je jako uzbuđen pred večerašnji susret koji iščekuje čitava Engleska. 

Gordi Albion će imati šansu da se plasira u veliko finale Svjetskog prvenstva, a protivnik će u polufinalnom ogledu biti Hrvatska.

Na internetu se već pojavljuju i prve fotografije sa stadiona Lužnjiki, a u centru pažnje je upravo Southgate. On je nekoliko sati pred početak meča izašao na teren i što se njega tiče utakmica može i da počne.

Naravno, selektor Engleza će morati pričekati još nešto više od sat vremena, a nervoza će vjerovatno dostići vrhunac onog trenutka kada susret počne.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, meč počinje od 20.00 sati.

Top Komentari

Lud
vtf!? na osnovu ove slike "nervoza cini svoje"... kakav zakljucak ... nevidjeno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije