Kodro: Izgubili smo od tima koji je slabiji od nas

Reakcije iz Veleža

Kodro: Izgubili smo od tima koji je slabiji od nas

M. Maksimović

Nakon niza od četiri pobjede, Velež je jučer razočarao navijače koji su u velikom broju pohodili obližnju Čapljinu. 

Rođeni su odigrali ispod očekivanja i zabilježili poraz minimalnim rezultatom u komšijskom derbiju.

“Razočarani smo pristupom i načinom na koji su igrači jučer igrali. Mogu i moraju mnogo bolje, a to su potvrdili na ranijim utakmicama. Izgubili smo od tima koji nije bolji od nas. Nedopustivo je da tokom 90 minuta ne uputimo šut prema golu. Žao nam je zbog navijača koji nas prate na svim mečevima i koji su velika podrška. Oni zaslužuju mnogo više od onog jučer“, rekao je trener u stručnom štabu Mustafa Kodro.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež u narednom kolu dočekuje Bosnu Sema, a u slučaju pobjede bio bi nadomak opstanka u Prvoj ligi. Nakon utakmice s Bosnom slijedi niz nešto težih utakmica, od kojih je jedna domaća (Zvijezda) i dvije gostujuće (Bosna Visoko i GOŠK).

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi