11

Komentari (11)

Majstor_ZE
Evo ovako dragi rodjeni, dolazim u miru, necu da vas vrijedjam, lako je to sad uraditi kad ste neocekivano zijanili. Samo da vas podsjetim, vi i sada u velikom broju dolazite na nase vijesti i provocirate li provocirate i to jos od zime. I sad vam se to sve razbija o glavu. PL B i H nije 1.federalna liga, PL B i H je mnogo jaca, timovi su mal te ne izjednaceni i svako svakog i svugdje moze da pobjedi. Priznacete nakon ovog poraza od Mladosti DK, da su te vase euforicne izjave pomalo smijesne. Uprkos tome sto vrijedjate Zenicu i Čelik, koji vam nikada nije bio neprijatelj i na osnovi cega samo navlacite bez potrebe mrznju protiv sebe, ja vam ipak zelim svako dobro i da pobjedite Zrinjskog ako mozete, ako pobjedite vjerujte da ce mi biti drago, ali vjerujte mi bice to jako tesko skoro pa nemoguca misija. Pozdrav iz Zenice
Metropoljac
Velež šampion aBd
Rus
Kao sto Sam rekao previse ocekuju rodjeni, I da bi se mogli razocarati. Ipak je ovo veci nivo.
VelezMo
Haubico turcine
chs1975mostar
KODRO CARE IDEMO DALJE,PROCITAJ MOJE KOMENTARE OVDE NA PORTALU IDI PO CLANKOVIMA!SAVJETUJEM TI I SVIMA U VELEŽU,DA SU SE OVDE SJATILI DUSMANI NASI.OVO JE SVE SPORTSKA POLITIKA SVINJSKOG!!I DA NE OBRACATE PAZNJU NA OVA PISANJA DA NE BIH UTICALO NEGATIVNO NA NASE IGRACE I UPRAVU!! TI NAJBOLJE ZNAS I IBRO DANASNJE FAKTORE PORAZA!!! SVE VAM ZELIM NAJBOLJE I SVIMA U KLUBU I UPRAVI,, POSLIJE RATA NIKO NIJE BOLJU ATMOSFERU U KLUBU NAPRAVIO KO VI SVI STO VODITE VELEŽ U ZADNJE 3 GODINE..I TI TO ZNAS!!ZATO IDEMO DALJE SVI ZAJEDNO!! OVA EKIPA VELEŽA MOZE OVE SEZONE PUNO DA NAPRAVI,, I CAK DA SE BORI ZA PRVAKA///ONI KOJI PRICAJU PROTIV TEBE I IBRE//FERGUSONA SU DUSMANI!!!!!! SRETNO MOJ VELEŽU SVE NAJBOLJE!
M_Husanovic94
Velez je odigrao odlicno, nedostatak srece u realizaciji uz to i odlican golman mladosti, ovi iskoristili kontre i to je to...Nece niko protiv Veleza lako proci
chs1975mostar
KODRO druze tako je!! idemo dalje!! bolje sad da vidimo GREŠKE nego kasnije kad se vec pola lige uigra!!! samo naprijed i ti i Ibro//ferguson!! LP svima vama u VELEŽU!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.