Kodro: Moramo pobijediti Novi Travnik

Pomoćni trener Veleža

Kodro: Moramo pobijediti Novi Travnik

M. Maksimović

Ibro Rahimić je dolaskom na kormilo Veležovog tima promijenio i sastav stručnog štaba, pa će mu umjesto Mirsada Rahimića asistirati dojučerašni kapiten Mustafa Kodro i mladi trener Damir Ćemalović.

Kodro novu funkciju u klubu vidi kao veliko priznanje, a činjenica da će u budućnosti sarađivati sa Rahimićem predstavlja mu čast i zadovoljstvo.

“Prije svega hvala gospodinu Rahimiću, ali i čelnim ljudima kluba. Nakon dugogodišnje igračke karijere koju sam gotovo od početka do kraja proveo u Veležu, slijedi trenerski rad koji će uz stručnjaka kakav je novi šef biti dosta lakši”, rekao je Kodro za SportSport.ba.

Kodro će prvi meč na klupi Veleža u svojstvu asistenta imati sutra. U Mostaru gostuje posljednjeplasirani Novi Travnik, a sam meč za Rođene ima ogromnu važnost.

“Previše bodova je prosuto, situacija na tabeli nije dobra i mi ovaj meč jednostavno moramo pobijediti. Svaki drugi rezultat bio bi veliko razočarenje. Igrači su svjesni važnosti utakmice, motivisani su i ja se nadam spremni pobijediti Novi Travnik koji bez obzira na činjenicu da je posljednji na tabeli, ipak nije tim koji se smije potcijeniti”, dodao je Kodro.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U timu Veleža sutra neće biti povrijeđenih Serdarevića i Demića, dok je Ante Petrović zaliječio povredu, ali još uvijek nije spreman za svih 90 minuta.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti