Kodro nakon TOŠK-a: Ovakvog Veleža teško da neko može dobiti!

Rođeni se namučili do važna tri boda

Kodro nakon TOŠK-a: Ovakvog Veleža teško da neko može dobiti!

Velež je danas nakon velikog preokreta savladao TOŠK 5:3. Rođeni su gubili na poluvemenu 3:2, no na kraju se ipak radovali.

Važna je to pobjeda za Velež koji je tako zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Olimpik.

Zbog suspenzije Saveza za Ibru Rahimića, Velež je danas sa klupe predvodio Mustafa Kodro.

"Žao mi je što smo pravili greške i regoavali kako se nismo dogovorili. Vratiti se nakon 1:3 i protiv ovakvog protivnika je velika stvar. Ja čestitam momcima od sveg srca i poručujem da ovako trebaju nastaviti. Ovakvog Veleža teško neko može da dobije. Hvala i našim navijačima na nesebičnoj podršci", kazao je Kodro za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Velež će u goste Zvijezdi iz Gradačca.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RedArmySarajevo
Dobrobsi velez mo. Kazu nasi odskacemo u ovoj lizi, pa onda koji bi smo bili u premijer lizi, u samom vrhu, pa sada ovakvog veleza niko ne moze dobiti. Da li je moguce da se ne vidi stvarno stanje. Najavljivana pojacanja, dva znacajna imena..eno nam ih na klupi, dzaba momke zavalili. Mujezinovica nije lako nadoknaditi a u nas ga niko nije ni nadoknadio. Neke rokade. Odbrana, ovo protiv toska je smijesno. I do sada su takvi bili. Kuci moramo dati 4 gola da bi pobijedili. Na otoci 3. Nece uspjeti svaki put. Izgibose Nusmir, Haris, Souza, Cvija da to nadoknade. Molim vas sutite, obice nam se svima o glavu.
2 0
mostar12345
Najveci problem u velezu je Mirso Rahimic,koji unisti sve sto dotakne,a ubi ga sujeta,unistio je jednu generaciju djece,bukvalno unistio,a sada se petlja i u prvi tim.Treba ga sto prije odmaknuti od trenerskog posla,jer nema pojma ni ocemu,ali eto iz nekog razloga ga svi trpe.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi