Kodro o budućnosti: Sretan sam u Osasuni

Zadovoljan svojim učinkom

Kodro o budućnosti: Sretan sam u Osasuni

Kenan Kodro za španske medije je prokomentarisao pitanje svoje budućnosti u Osasuni. 

Sin proslavljenog bh. fudbalera Mehe Kodre je jučer protiv Granade postigao novi gol, međutim nije imao veliki značaj s obzirom da je  klub iz Pamplone još ranije izgubio šanse za opstankom u društvu najboljih. 

Kada je lični učinak u pitanju, mladi Kodro je zadovoljan onim što je pokazao u debitantskoj sezoni u Primeri, a promjenom sredine nije opterećen. 

"Davao sam sve od sebe na utakmicama u kojima sam igrao i pokušao sam iskoristiti maksimalno svaku minutu. Što se tiče budućnosti, najprije se želim dobro odmoriti. Ugovor sa Osasunom mi i dalje važi, a ovdje sam sretan", kazao je Kodro, čiju izjavu prenose španski mediji. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Kodro je za Osasunu postigao sedam pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi