Kodro odigrao poluvrijeme u porazu Bilbaa od Sociedada

La Liga, 23. kolo

Kodro odigrao poluvrijeme u porazu Bilbaa od Sociedada

Fudbaleri Real Sociedada pobijedili su danas na domaćem terenu Athletic Bilbao sa 2:1 u 23. kolu španske La Lige. 

Trener Bilbaa Gaizka Garitano dao je šansu na ovom susretu od prve minute bh. napadaču Kenanu Kodri, ali nakon što je prvo poluvrijeme završeno bez golova Kodru je zamijenio Muniain. 

U drugom poluvremenu prvi do gola dolaze domaći i to preko Portua u 65. minuti. Taj rezultat aktivan je bio samo šest minuta jer je Williams poravnao na 1:1.

Kada se mislilo da će timovi danas podijeliti bodove pred sami kraj susreta, u 83. minuti, domaći dolaze do trijumfa i to golom Isaka koji je nastavio sa sjajnom formom jer je i prije nekoliko dana postigao dva gola u gostima kod Real Madrida.

Zanimljivo, pred sami kraj susreta 'pocrvenio' je Munian koji je zamijeno našeg Kodru. 

Sociedad je na ovaj način skočio na 6. poziciju jer sada ima 37 osvojenih bodova, dok je Bilbao ostao tri mjesta ispod sa šest bodova manje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španska La Liga, 23. kolo:

Real Sociedad - Athletic Bilbao 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi