Podijeljenje emocije u porodici Kodro: Meho između dvije strane, Kenan se vratio gdje sve počelo

Veliki derbije Baskije

Podijeljenje emocije u porodici Kodro: Meho između dvije strane, Kenan se vratio gdje sve počelo

A. Čaušević

Mehi Kodri uopšte neće biti lako u naredna dva sata. 

Naime, u 14 sati na stadionu Reale Seguros, odnosno nekadašnjoj Anoeti počinje veliki baskijski derbi između Real Sociedada i Athletic Bilbaa.

Kodro senior se praktično našao između dvije strane s obzirom da se na jednoj strani nalazi klub čija je živa legenda, a na drugoj njegov sin.

Kenan Kodro se također vraća gdje je sve počelo s obzirom da je prošao omladinske selekcije Real Sociedada, a i rođen je u San Sebastianu.

Inače, Kodro mlađi se nakon nekoliko propuštenih utakmica ponovo našao u stratnoj postavi Athletica i bit će interesantno vidjeti kako će ga domaća publika dočekati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Sociedad: Remiro, Zubeldia, Le Normand, Ahien, Zaldua, Guevara, Sangalli, Merino, Portu, Willian José, Oyarzabal.

Athletic Bilbao: Unai Simón, Capa, Yeray, Unai Núñez, Balenziaga, Beñat, San José, Lekue, Kodro, Ibai, Villalibre.

Promo

Top Komentari

Skandi
Onda je najbolje nerjeseno, a da Kenan zabije par golova!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi