Kodro ponovo junak Grasshoppersa

Minimalna pobjeda Skakavaca

Kodro ponovo junak Grasshoppersa

S. Mlaćo

U okviru 32. kola Super lige Švicarske nogometaši Grasshoppersa večeras su u gostima sa minimalnih 1:0 savladali domaće Lausanne.

Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale, a onda se u 81. minuti ukazao bh. reprezentativac Kenan Kodro i matirao domaćeg golmana Castella.

Imale su i Lausanne svoje šanse u ovom meču, ali je mreža gostiju ostala netaknuta. Kodro je na terenu proveo svih 90 minuta i upisao svoj šesti pogodak ove sezone.

U prošlom kolu Kodro je postigao hat-trick protiv Lugana te definitivno možemo reći da se nalazi u sjajnoj formi.

Grasshoppers nakon ove pobjede na svom kontu ima 38 osvojenih bodova i nalazi se na šestom mjestu, dok su Lausane posljednjeplasirane sa samo 31 bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije