Kodro se oporavio, spreman za Hoffenheim

Reprezentativac BiH

Kodro se oporavio, spreman za Hoffenheim

Kenan Kodro bit će u konkurenciji za sutrašnju utakmicu protiv Hoffenheima. 

Napadač reprezentacije BiH je zbog povrede zgloba bio primoran propustiti posljednje dvije utakmice koje je Mainz igrao protiv Leverkusena i Bayerna, međutim, prema pisanju njemačkih medija, povreda je danas stvar prošlosti. 

Kodro se vratio treninzima Mainza i trener Sandro Schwarz će moći računati na njegove usluge u sutrašnjoj utakmici 5. kola Bundeslige protiv Hoffenheima.

Podsjetimo, Kodro se Mainzu pridružio tokom ljeta kada je stigao iz Osasune. U njemačkom šampionatu dosad je priliku dobijao s klupe za rezervne igrače. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Utakmica između Mainza i Hoffenheima se igra sutra s početkom u 20:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi